Leverstock-Green-b
Leverstock-Green

THE CHALLENGES

THE BRIEF:

The brief was to build a small, in-fill extension at the back of the house.

THE CHALLENGE:

Access was the greatest challenge on this project. The only way to get to the rear of the property was through the garage.

THE SOLUTION:

The Sageleaf team removed the rear garage door and lining. This widened the passage to make it easier for workers and equipment to reach the build area. Access was still limited, so the footings had to be dug by hand and concrete was piped with a pump.

THE OUTCOME:

Despite the challenges, Sageleaf was able to build the rear extension and expand the existing living room. The owners report that the benefits of a larger room are clearly evident when their grandchildren come to visit.

PROJECT DETAILS

Categories:
Location:Leverstock Green, Hertfordshire
Completed:2016

OUR CUSTOMERS SAY:

Please can I take this opportunity to thank you for the work you did. While this job was only small it was very important and equally urgent. Sageleaf got the work done quickly and to a high standard. This small job has made a big difference to Mum’s quality of life.

We are really happy with the work carried out by Sageleaf, very easy to deal with, and very accommodating. The extension looks as good today as it did when it was completed. Wouldn’t hesitate to use the company again.